Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας – KOUROSHOES – έχει αφήσει το στίγμα της στο χώρο του γυναικείου παπουτσιού. Η οικογένεια ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο δέρμα και στα δερμάτινα είδη καθώς δραστηριοποιείτε στον συγκεκριμένο χώρο από τα τέλη του 70’.

Η επιχείρηση KOUROSHOES τελεί υπο την καθοδήγηση του Χρήστο Γ. Κουρουνιώτη, που έχει βάλει ακόμα υψηλότερους στόχους και σχέδια. Τα τελευταία χρόνια, η KOUROSHOES σημειώνει αξιόλογη ανάπτυξη και παραμένεί σταθερή στις αξίες και στα ιδανικά της, προσπαθόντας να καλύψει της ανάγκες της ελληνικής αγοράς στο γυναικείο παπούτσι.

Υψηλή ποιότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και λογικές τιμές είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της επιχειρησης μας όλα αυτά τα χρόνια.
Βασική προτεραιότητά μας είναι το ποιοτικό προιόν και η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η επεξεργασία του δέρματος και η παραγωγή των παπουτσιών είναι αποκλειστική μας ευθύνη. Τα δέρματα επιλέγονται και επεξεργάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Καθημερινά υπάρχει δειγματολειπτικός έλεγχος της παραγωγής μας αξιολογόντας τόσο στην ποιότητα όσο και στην αντοχή των προιόντων μας.

Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία προϊόντων με επίκεντρο τις ανάγκες και τα “θέλω” των καταναλωτών.
Για τον συγκεκριμένο λόγο, στις συλλογές μας οι νέες ιδέες συνυπάρχουν με την άνεση και την πρακτικότητα, τόσο στα κλασικά όσο και στα μοντέρνα σχέδια.

Η καθημερινή προσπάθεια για συνεχής βελτίωση έχει γίνει ένα με την ιστορία και το όνομα της KOUROSHOES.


Δοκιμάστε τα παπούτσια μας & αισθανθείτε τη διαφορά!


Με εκτίμηση,

Χ.Γ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ